Restaurang Saga Mat & Dryck

Restaurang Saga Mat & Dryck

Välkommen till restaurang Saga Mat & Dryck på Sagateatern i Borås. Hos oss hittar ni inga konstigheter, utan vi fokuserar på goda rätter gjorda på utmärkta råvaror tillagade med kärlek och passion. Vi älskar enkel & ärlig mat. Mycket på vår meny känns igen från förr, men vi lagar till dessa klassiker med modern twist. Vi är uppväxta i den gamla skolan där man använde smör och riktig grädde, det är så vi jobbar med vår a la carte. Hjärtligt välkomna att ta del av vår vision.

Kombinera en show med god mat

Restaurang Saga Mat & Dryck ligger i samma lokaler som Sagateatern i Borås.

Vår restaurang är öppen för alla som vill njuta av god och vällagad mat, inte bara för våra teatergäster.

Här kan ni avnjuta en fantastiskt god lunch tisdag till Fredag eller varför inte boka en middag i vår restaurang en trappa ner.

  • Boka en middag före eller efter en teaterföreställning, stand up eller konsert.
  • Ta gärna något litet att äta & dricka i vår 9 meter långa foajé bar medan ni väntar på att föreställningen skall börja eller i pausen.
  • Titta in på lite skönt barhäng eller en AW i vår mysiga foajé.

Restaurang Saga Mat & Dryck

Vinkällaren

Vinkällaren

I vår Restaurang Saga Mat & Dryck kan ni njuta av så väl god mat som bra vin, vi har en väl tilltagen vinkällare med vin för alla smaker. Vårt mål är att försöka tillfredsställa de flesta smakriktningar och plånböcker!

Baren

Baren

Vår 9 meter långa bar finns i teater foajén, här kan du hänga på en skön AW med kollegorna, före & efter något av våra evenemang eller bara glida in en kväll för något gott att äta och dricka.