Hyra Sagateatern

Bekvämt, trevligt och intimt – Allt under samma tak!

Hyr Sagateatern för föreställningar och evenemang

Teatergrupper, företag och arrangörer kan hyra Sagateatern för egna föreställningar och olika typer av evenemang. Sagateatern ligger centralt på Österlånggatan vid Södra Torget i Borås. Vår foalje är helt nyrenoverad och teatern inrymmer en stor scen och en salong med 350 platser.Vi har egen restaurang med kapacitet att ta emot sittande matgäster under uthyrning och en mängd möjligheter att inkludera dryck och förtäring i ditt evenemang.

Ni kan hyra vår teater till olika typer av förställningar som teater, stand up, sång- och dansföreställningar och filmvisning men också till föreläsningar, konferenser, seminarier och möten. Vill ni hyra en lokal i Borås för ett kommande event så passar Sagateatern med sin salong, tillhörande foajé och restaurang utmärkt till detta. Teatern har en gammal historia som biograf och lämpar sig också till filmvisning, projektor och duk finns på plats. Hyr Sagateatern och utnyttja teateratmosfären till att göra just ditt event annorlunda och spännande.

Saga Mat & Dryck

När ni hyr vår teater har ni tillgång till hela salongen, scenen, loger och foajé. I backstageområdet finns alla loger, fikarum mm. Hyr ni teatern till ett evenemang som behöver marknadsföras så lägger vi upp eventet på vår hemsida och i våra sociala mediekanaler. All marknadsföring som skall ske via våra kanaler betalas av er. Teaterns foajé står öppen för mat, mingel och valfri dryck från 1-2 timmar innan föreställningens start och i eventuella pauser.

Antal platser

343 st

Scen

10 x 12 m

Loger

4 st med 5 platser i varje plus stjärnloge

Inlast

Från Allégatan rullas allt in, lyft upp på scen