Loading Events

« All Events

Standup med Petrina Solange och Isak Jansson

April 29 @ 19:00 - 20:30

kvällens komiker: Petrina Solange är utan tvekan en av Sveriges roligaste. Hon är en flerfaldigt prisbelönt komiker som är en självklar publikfavorit oavsett stad eller valet av ämne hon tar sig an. Petrina har medverkat i bl.a. “Bäst i test”, “Parlamentet”, “Bonusfamiljen”, Alla mot alla med Filip och Fredrik” och “Släng Dig i Brunnen”. (Fotograf: David Möller)

Isak Jansson har genom åren mottagit utmärkelser som bl.a. Årets Manliga Komiker 2020 och Årets Föreställning “Quick 2019 – en humorshow”. Han har setts i humorprogram som “Släng dig Brunnen” och “RAW”. Isak kan få ett rum att vrida sig av skratt men också fylla åhörarna med eftertanke. Hans humor är skruvad och intelligent där upplösningen alltid utmynnar i hjärtliga skratt. Isak är högaktuell med sin standupshowen “Dalaapan”. (Fotograf: Erik Berg)

Kvällens konferencier är Martin Johansson, från ståuppklubben Änna Go Standup, som vid flertalet tillfällen blivit bokad av Borås Comedy och Sagateatern. Han är en väldigt uppskattad komiker som far flitigt runt och uppträder på Sveriges stora och små standupscener, bl.a. anrika Norra Brunn. Han turnerar dessutom med showen “Dom kallar oss nysvenskar” med några Göteborgs komiker.

Ludde Samuelsson började sin humorkarriär redan som 17-åring och har synts på Sveriges humorscener i snart halva sitt liv. Ludde är uppvuxen i Malmö och bosatt i Göteborg har under sin karriär hunnit med att turnera med en egen standupshow. Förutom standup har Ludde bland annat skrivit manus till Svenska Nyheter och har dessutom en egen podcast.

Details

Date:
April 29
Time:
19:00 - 20:30
Event Category: