Välkommen till restaurangveckan på Saga Mat & Dryck !

Under restaurangveckan 17 – 21 Februari serverar vi en 2-rätters meny för endast 225 kr

Förrätter

Isalata Caprese

Tomat-Mozzarella-Färsk Basilika-Havssalt- Nymalen svartpeppar

Jordärtskockssoppa

Krämig jordärtskocksoppa serveras med chips på lufttorkad skinka och toppas med örtolja

Skagentoast lyx

Handskalade räkor på smörstekt bröd med dill och majonnäs, toppad med rom

Varmrätter

Kalvbiff

Rosastekt kalvrygg-Rödvinssås-Långbakade småtomater-Poatisgratäng

Torskrygg

Halstad torskrygg-Ört&Citronsmör-Handskalade räkor-Dillslungad potatis-Sparris

Chili sin carne

Chiligryta med soyafärs-Bönor-Tomat-Vitlök-Paprika serveras med rostade rotfrukter och aioli

Boka ditt bord till restaurangveckan på 033- 12 20 22 eller mejla oss på boka@sagateatern.se

Restaurangveckan i Borås

Restaurangveckan startade 2013 och och 2020 är det 8:de året för den populära veckan.

Målet var att skapa en vecka fylld med möjligheter för många att för en överkomlig peng kunna prova många av Borås restauranger.

Varje deltagande restaurang erbjuder gästerna en förrätt och en varmrätt till det överkomliga priset 225 kr.

Menyerna är skapade för Restaurangveckan och innehåller tre förrätter och tre varmrätter att välja mellan.

Det brukar bli rusning och restaurangerna bokas snabbt upp då många vill prova flera olika restauranger under veckan.

Mer information om restaurangerna som deltar hittar ni på Restaurangveckans Facebooksida

Välkomna till årets bästa matvecka i Borås!