Carbe med gäster – Flyttad till 20 september

När:
20 september, 2020 kl. 16:00 – 18:30
2020-09-20T16:00:00+02:00
2020-09-20T18:30:00+02:00
Pris:
170-340 kr

David Carbe gästas av Sonja Aldén och Stina Klintbom!

”Carbe med gäster” kommer äntligen till Borås! Varmt välkommen på en konsert med allt från smäktande ballader till schlagers, svängig boogie woogie, jazz och rock’n’roll.

Pianisten och entertainern David Carbe tar med sig sitt band och kommer för första gången till Sagateatern i Borås!
Carbe har hunnit med en hel del under sina 26 år. Bland meriterna finns gästspel i Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, samarbeten med artister som Robert Wells, Nanne Grönvall, Sonja Aldén, Janne Schaffer och Sofia Källgren samt konceptet ”Carbe med gäster” som gjort succé i många svenska städer.

Gästar konserten denna eftermiddag gör ingen mindre än en av Sveriges mest folkkära artister, Sonja Aldén!
Sonja är högaktuell med medverkan i Melodifestivalen 2020 och har jobbat med David Carbe flera gånger tidigare.
Det stora genombrottet kom i Melodifestivalen 2007 där hon tog sig hela vägen till final med jättehiten “För att du finns”. Låten kom att slå flera rekord och utsågs bland annat till “Årets låt” på Svensktoppen där den även abonnerade på förstaplatsen i över ett halvår.
Efter succén i Melodifestivalen släpptes debutalbumet “Till Dig”, vilket sålde guld och belönades med ett flertal Grammisnomineringar samt gav Sonja en Rockbjörn i den prestigefulla kategorin “Årets Kvinnliga Artist”. Sedan dess har hon hunnit ge ut ytterligare fem album och turnerar flitigt över hela Sverige.

Gäst nummer två är sångerskan Stina Klintbom! Stina är en etablerad sångerska och artist med en stor genrebredd och repertoar.
Hon har medverkat i musikaler som Jesus Christ Superstar, The Wiz, City of Angels och Sugar – I hetaste laget. Hon har även turnerat med Abbabandet Arrival som Agnetha Fältskog och körat bakom bl.a Danny Saucedo och Peter Jöback. Stina har gästat Carbes konserter tidigare och varit mycket uppskattad bland publiken. Hon har uppträtt flera gånger tidigare på Sagateatern i Borås, då som en av medlemmarna i swingtrion ”Smoke Rings Sisters”.

Medverkar gör även
Johan Walter – gitarr
Jacob Linde – trummor
Simon Johansson – bas