Milda Makter – Svenska Schlagerpärlor 2 April

 

Milda Makter firar sitt 10-års jubileum och kommer till Sagateatern den 1 och 2 April med sin show Svenska schlager pärlor.

Det blir 2 fullspäckade timmar inkl paus med härliga schlagerpärlor från 1920-talet och framåt.

Biljetter köps i Fitnessbutiken på Yxhammarsgatan 3, Borås

För info ring 0768-103180 eller gå in på vår hemsida www.mildamakter.net 

Milda Makter – Svenska Schlagerpärlor

 

Milda Makter firar sitt 10-års jubileum och kommer till Sagateatern den 1 och 2 April med sin show Svenska schlager pärlor.

Det blir 2 fullspäckade timmar inkl paus med härliga schlagerpärlor från 1920-talet och framåt.

Biljetter köps i Fitnessbutiken på Yxhammarsgatan 3, Borås

För info ring 0768-103180 eller gå in på vår hemsida www.mildamakter.net 

Radikal Optimist – en humorshow av och med Anders Jansson

Anders Jansson kommer till Borås och Sagateatern med sin humorshow  “Radikal optimist” i oktober!

”Radikal Optimist” är en humorföreställning i högt tempo med berättelser om bland annat Anders Janssons kärlek till tabletter och hans skräckblandade fascination för tänkande teknik. Han inspireras av vardagen och gillar att upphöja den till tio och dra ut den i absurda situationer så att den bildar egna små universum. Ett upplägg som uppenbarligen både recensenter och publiken uppskattar.

– Jag är så glad att få ha roligt tillsammans med publiken. Den här föreställningen känns lite mer personlig än min förra och det verkar publiken gilla. Jag hoppas att de efteråt känner sig inspirerade, glada och fulla av energi. Så som jag gör, säger Anders Jansson.

“Radikal Optimist” hade premiär i Lund den 7 februari och efter åtta slutsålda föreställningar i hemstaden Lund är Anders Jansson nu ute på en omfattande Sverigeturné. I höst fortsätter turnén med över 30 föreställningar med start den 6 september.

– Jag älskar att turnera. Och nu när jag har en bra show i mig, så vill jag såklart spela den för så många som möjligt. Och på nya, roliga platser, säger Anders Jansson.

PRESSRÖSTER OM “RADIKAL OPTIMIST”
“räkna med att bli furstligt underhållen och road”
/Sydsvenskan

“en komisk energikur”
/Skånska Dagbladet, betyg 4 av 5

“Anders Jansson är genuint rolig”
/Expressen, betyg 4 av 5

“Underbart trams”
/Smålandsposten

“Anders är en mästare på att skruva till det”
/Det Händer

Anders Jansson
Komikern, programledaren och skådespelaren Anders Jansson är kanske mest känd för sina populära karaktärer Tiffany Persson från Staffanstorp, journalisten Morgan Pålsson och programledaren Mike Higgins för ”Svenska för nybörjare” i humorprogrammet ”Hipp Hipp”, som han gjorde tillsammans med Johan Wester. De började samarbeta redan i grundskolan och har tillsammans bland annat gjort spex, karnevaler, ”Jansson & Wester” i P4 och humorshower så som ”500” och ”Köp mjölk, Skriv bok”.

Anders Jansson har även varit programvärd för Sommar i P1 (2005) och Vinter i P1 (2010), programledare för Melodifestivalen tillsammans med Nour El-Refai (2014), gjort webbserien ”Tiffany arbetstränar” (SVT) och programlett fredagsunderhållningen ”Roliga timmen” (SVT). Han har också gjort humorserien ”Skolan” (TV3) och tre säsonger av komediserien ”Halvvägs Till Himlen” (C More/TV4).

Just nu är Anders Jansson aktuell med “Radikal Optimist”, i fotbollsmagasinet ”Mellan raderna” på Viaplay och Expressen, samt med inspirationsföreläsningar för företag.

Längd: ca 90 min. Ej paus

Rullstolsplatser bokas på Kalmar BiljettCentrum biljettcentrum@kalmarsalen.se 0480-421010, Callcenter 077-170 70 70 eller Ticketmasterombud.
Gruppbokningar och övriga frågor: biljettcentrum@kalmarsalen.se 0480-421010

”Me & Mr. Cohen – LIVE”

Söndagen den 17/3 hyllas Leonard Cohen på Sagateatern.
The Frontlineband gästar Borås med sin konsertföreställning ”Me & Mr. Cohen – LIVE”.

Tiomannabandet från Falköping, med Perra Ljungberg i spetsen, bjuder på en tvåtimmarskonsert med några av Cohens mest kända sånger. ME & MR COHEN LIVE! -en hyllningskonsert till Leonard Cohen.
Medverkande; 10 personer på scenen

På scenen; Perra Ljungberg – sång, akustisk gitarr, Anders Granström – bas, Nicke Österberg – trummor, Lasse Blomkvist – keyboards, akustisk gitarr, flöjt, ukulele, sång, Mia Wallengren & Mathilda Eklund – körsång samt stråkkvartett från Falköpings Orkesterförening under ledning av Nils-Magnus Kinnwall.

Programtid; ca 2×50 min.
2 akter med paus emellan.

Innehåll; Föreställningen innehåller 18 sånger av Leonard Cohen. Sångerna representerar i stort sett hela Cohens karriär som låtskrivare och artist. Flera av hans mest kända sånger som ”Suzanne”, ”Bird on the wire”, ”First we take Manhattan” och ”Halleluja” ingår i repertoaren.

Mellan sångerna berättas om sångerna och deras upphovsman. Dessutom kryddas föreställningen av personliga upplevelser i anknytning till Cohens sånger.

Tider:
Insläppstid: kl 16:00
Starttid: kl 17:00
Spellängd: 2 timmar med paus

Åldersgräns: 18 år.
Okej för yngre i målsmans sällskap.

Stand up – Johanna Nordström

Onsdagen den 22 Maj är det dags för vårens sista stand up i foajen på Sagateatern.

På scen: Johanna Nordström!
Är en av vår tids hetaste humorprofiler med ett av Sveriges största humorkonto.
Har du dålig koll på vem Johanna är? https://bit.ly/2XaGtQi

Biljetter köper ni på Sagateatern, teatern är öppen för lunch 11.30 -14.30 på vardagar och vid event.

Kvällens support: Komiker från Västsverige
Kvällens Mc: Jens Peterson

Extra föreställning – Far & Fly med Alfons Åberg

Pappa kan inte komma ihåg vad det är han inte får glömma bort att komma ihåg! Alfons vill hellre att pappa ska leka, så han gör allt han kan för att skoja upp honom. Det blir helikopter-turer till djungeln, spökerier och rymdinvasion. Och så är pappas sista lakritspipa borta…

Håkan Klamas dramatisering, i samarbete med Gunilla Bergström, bygger på böckerna ”Alfons och hemlige Mållgan”, ”Aja baja, Alfons Åberg” och ”Flyg! sa Alfons Åberg”, och innehåller – förutom mycket skoj och skratt – också sång och musik, värme och mys.

Lämplig ålder: 2-9 år.

MEDTAG SITTKUDDE TILL BARNEN

MEDVERKANDE:
Tobias Herbertzon och Kent Vickell
PRODUCENT:
Comedy Art Theatre

Längd: ca 40 minuter. Ingen paus.

Biljettkassan öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0302-13944

Arrangör: Comedy Art Theatre

Messiah Hallberg – Scener ur ett äktenskap

En standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop

Messiah Hallberg tar nya standupshowen Scener ur ett ”äktenskap” på Sverigeturné
En av Sveriges starkaste humorröster ger sig ut på sin andra soloföreställning.
Efter att ha turnerat med kritikerrosade Den missförstådde profeten och blivit utsedd till årets manliga komiker 2018 följer han nu upp med en självutlämnande och naken standupshow om tvåsamhet. Scener ur ett ”äktenskap” – En standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop kommer till Borås den 15 november.

Messiah Hallberg har under de senaste åren etablerat sig som en del av den svenska humoreliten. Han har setts i såväl Parlamentet som Finaste familjen och klev nyligen in som ny programledare för Vakna med NRJ.
Hans första soloföreställning Den missförstådde profeten lovordades av kritikerna över hela landet. I den gjorde han upp med sitt förflutna och det som länge präglat hans material på standupscenen. Temat för den nya showen är kärlek, hat och relationer där Messiah utgår ifrån sitt eget förhållande.
– Bara en idiot försöker sig på en kärleksrelation idag. Ändå gör folk det, varje dag, hela tiden. Det här kommer bli det mest personliga jag gjort på scen, min egen variant på Knausgårds Min kamp, fast förhoppningsvis något roligare, säger Messiah.
Scener ur ett ”äktenskap” har premiär i Örebro den 20 september 2019 och besöker 14 städer under hösten.

Stand up – Shan Atci #Backaframåt

Med föreställningen #backaframåt får ni följa en av Sveriges största komiker på ett humoristisk äventyr som är fylld med humor & musik från alla världens hörn.

Dom senaste turnéerna har varit slutsålda och med två och ibland tre extra shower i vissa städer så vet vi att Shan Atci  ALLTID levererar.

Som Shan själv säger ”Det är dags att backaframåt”
Varmt välkomna till den nya föreställningen.

Vem är Shan Atci?
Du har sett Shan i program som Stockholm Live, Melodifestivalen, Lobby m.m. Med kärlek och respekt, som är Shans ledord, lyckas han sprida en glädjande underhållning, som sitter kvar hos publiken långt efter föreställningen.

THE MERSEY BEATLES – ABBEY ROAD JUBILEE + GREATEST HITS

The Mersey Beatles FRÅN LIVERPOOL, världens bästa Beatles tribute band, är åter i Sverige efter utsålda turnéer i USA. Som Cavern Clubs husband passerade de i september 2010 Beatles egna rekord på 298 spelningar. Inget annat band i världen har fått ett sådant förtroende. Skall du uppleva en Beatleskonsert, där man använder originalinstrument, sjunger i rätta stämmor och tonarter, och har en trummis som använder trummorna som Ringo, missa inte The Mersey Beatles – Liverpool stads ambassadörer.

Vill du uppleva hur Beatles odödliga musik lät – missa inte The MERSEY BEATLES. “The Mersey Beatles have been playing the Cavern Club for over 15 years and are one of the best you will see!” Julia Baird – (John Lennon’s sister and Cavern Club Director) Joe Flannery, The Beatles booking manager: ”When they play in the Cavern, they perfectly recreate the atmosphere that the original Beatles produced. I could close my Eyes and it would be like listening to The Beatles again.”

Tider
Insläpp: Kl 18.00
Event start: Kl 19.30
Spellängd: 2x 45 minuter.

Åldersgräns
18 år.
Är det ok för yngre i målsmans sällskap? ja

Årets Mama – Emma Knyckare

En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek
Emma Knyckare kommer till Borås och Sagateatern med succéshowen “Årets Mama”

”Årets Mama – En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek” bygger på Emma Knyckares bok ”Hit med flaskan”. Det är en utlämnande uppgörelse med förväntningarna på småbarnsåren och hur det egentligen ska gå till att ”ta till vara på den här tiden”.
Föreställningen togs emot med öppna armar av kritikerna under höstens Sverigeturné.
“den sorts drastiska mammahumor som föds ur sömnlöshet och kroppsvätskor”.
“en skrattfest med hög igenkänningsfaktor”
”det är kul, stundtals väldigt kul”
”föreställningen är mycket sevärd, vare sig man själv har erfarenhet av familjeliv, underliv och kärlek eller inte”.

– ”Årets Mama” är nog det roligaste, sjukaste och viktigaste jag gjort. Att få åka ut med showen igen, se folk i ögonen och skapa magi tillsammans genom att skratta röven av stolen åt dom normer, föreställningar och oskrivna regler som finns kring föräldrablivandet. “Årets Mama” är en fuckoff fnissfest och alla ska med, hälsar Emma Knyckare.

Längd: 90 min. Ej paus

Övrig info
Gruppbokningar och övriga frågor: 0480-421010
Rullstolsplats inkl 1 fri ledsagare köps via 077 170 70 70, 0480 421010 eller hos Ticnetmasters ombud.
Bokade / betalade biljetter kan INTE hämtas ut på arenan.
Bokade / betalade biljetter kan endast hämtas ut på Ticketmasters ombud.